Moholy-Nagy Művészeti Egyetem design- és művészetmenedzsment MA szakán diplomáztam. A mesterképzés alatt az isztambuli Marmara Egyetem képzőművészeti karán voltam vendéghallgató, divattervezés, illusztráció, rajz- és grafikai kurzusokat választottam.

Törökországban dolgoztam a Halca Art Projectnél, akik rezidencia programokat és kiállításokat szerveznek, és vezetője voltam a Vj Torna Istanbul 2014  szakmai teamjének- szakmai előadásokat, workshopokat és kültéri mappinget mutattunk be. Az volt a célunk, hogy Törökországban, ahol még nincs nagy hagyománya a kortárs audiovizuális kultúrának, a helyi fiatal művészek és Vj-k bekapcsolódjanak a nemzetközi vérkeringésbe.

2012 őszén nyitottuk meg műemléki épületben az Átrium Film-Színházat, program elkészítése és a pályázatírás a legfőbb feladatom. 

2013-ban nemzetközi rangú modellügynökségi háttérrel elindult Budapesten egy divat- és művészeti magazin, a Philosophy, melynek művészeti szerkesztésével foglalkozom.

Érdekelnek a városi közösségi terek, a használaton kívüli épületek, egy adott város művészeti szférája, a textil- és öltözékkultúrák, a művészeti ágak összekapcsolása.