A kulturális szféra számos területén szereztem tapasztalatot az elmúlt tíz évben. Az egyetem elvégzése után Szegeden, a MASZK Egyesületnél kezdtem el dolgozni programszervezőként. Másfél évvel később Budapestre költöztem, ahol először a Közép-Európa Táncszínháznál, majd a Bozsik Yvette Társulatnál helyezkedtem el művészeti asszisztensként. 2008-ban a Merlin Színházba kerültem, ahol a kommunikáció és nemzetközi kapcsolatok lett a szakterületem.

Ezzel párhuzamosan a Forte Társulat produkciós vezetőjeként is tevékenykedtem, illetve tevékenykedem a mai napig. A társulattal eddig közel tíz országban turnéztunk és folyamatosan járjuk az országot előadásainkkal.

Több nagyszabású projektben vettem részt szervező-lebonyolítóként: 2002 óta a nemzetközi THEALTER Fesztivál külsős munkatársaként külföldi és hazai előadásokat koordinálok, 2008-2010 között az Évadnyitó Színházi Fesztivál sajtó- és kommunikációs felelőse voltam. 2009-2010 folyamán engem bíztak meg a Japán Évad lebonyolításával a Merlin Színházban, mely során 10 japán vendégjátékot és több kísérő rendezvényt szerveztem hazai és japán szervezetek bevonásával, illetve a 2011-ben ugyanitt megrendezett II. Butoh és Előadóművészeti Fesztivál lebonyolításában is részt vettem.

Néhány éve, mikor a szobám falán lévő parafa táblára tűzött fotók előtt álltam, döbbentem konstatáltam, hogy a képeken lévő táncosok, színészek, művészek többségét időközben személyesen megismertem. Bevonzott a közeg. Bevonzottam a közeget. Itt érzem magam otthon.